INT280 Olie niveauregelaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: INT280 Olie niveauregelaar

Nieuwe olie niveauregelaar verhoogt veiligheid en efficiëntie van uw koelcompressoren.

De innovatieve olie niveauregelaar de INT280 van KRIWAN is een aanvulling op de systeemoplossingen voor een efficiënte en veilige olie beheer in airconditioning- en koelsystemen. De INT280 kan gebruikt worden in samengestelde systemen met meerdere parallelle compressoren en voor afzonderlijke zuiger-en schroefcompressoren. Het product werkt op een opto-elektronisch principe en bestaat uit een mechanisch gedeelte met een kijkglas, een magneetventiel, een optisch meetsysteem en een elektronische regeleenheid. Een ander uniek kenmerk van het product is de onafhankelijkheid van de inbouwpositie, waardoor hij ook op 180°, dus omgekeerd, gemonteerd kan worden. De eenvoud van het aansluiten van de INT280 is geprezen door de gebruikers van dit product.

De functionaliteit van de INT280, in het bijzonder het algemene geïntegreerde concept, de exacte oliepeil meting en de mogelijkheid voor het gebruik in lage en hoge druk systemen heeft al menig fabrieksingenieurs doen besluiten om deze KRIWAN innovatie te implementeren. Deze elektronische oliepeil regelaar draagt actief bij aan innovaties in de bescherming van compressoren en leidt tot een verhoogde veiligheid en efficiëntie van de koelsystemen. De INT280 wordt indien mogelijk rechtstreeks aan de compressor gemonteerd. Indien nodig zijn er ook adapters voor verscheidene andere type koelmachines beschikbaar.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer