Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over

Inrato International heeft per 1 februari 2008 de activiteiten op het gebied van machinebeveiliging van Dewit Industrial Sensors (DIS) in Soest overgenomen.

DIS heeft besloten zich volledig te richten op de kernactiviteiten ontwikkeling en productie van sensoren en besturingselektronica.

De huidige productmanager van de machinebeveiliging activiteiten, Leendert Jan IJspeert (rechts op de foto), staat aan het roer van deze nieuwe onderneming.

Met de overname zijn een tweetal exclusieve importeurschappen voor Nederland en België eveneens overgegaan in de handen van Inrato International.
Smartscan, fabrikant van onder andere lichtschermen en veiligheidsrelais en Gamma Systems als fabrikant van onder andere veiligheidsmatten, veiligheids contactlijsten en veiligheidsbumpers.

‘Voor de huidige klanten van DIS verandert er weinig’, geeft Leendert Jan IJspeert aan. ‘Klanten hebben altijd al contact met mij gehad over advies in- en verkoop van machinebeveiliging en dat blijft ook zo.’ De grootste verandering is feitelijk de bedrijfsnaam en de nieuwe contactgegevens.’

Volgens de huidige commerciële directeur van DIS, Pim Wieske, is IJspeert de juiste man op de juiste plek. “Met zijn expertise en inzicht in de markt kan Leendert Jan de overgenomen machinebeveiliging activiteiten binnen Inrato International op een hoger plan trekken en biedt dit mogelijkheden voor verdere expansie.

Geschreven door

Logo van:Inrato neemt machinebeveiliging activiteiten DIS-Sensors over

Inrato International

Inrato International biedt een totaaloplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn specialist in veiligheid rondom allerlei soorten machines, CE-markering van nieuwe en aanpassingen aan bestaande machines. Uitvoer van Risico Inventarisatie (RI&E)... Lees meer