Inrato International betrekt nieuw kantoor in markant gebouw

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inrato International betrekt nieuw kantoor in markant gebouw

Met ingang van 19 juli 2010 neemt Inrato International haar intreden in haar nieuwe kantoor in het gebouw Flevostate. Door een uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten voldeed het vorige gebouw niet meer aan de wensen. De huidige telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd.

Naast levering van een breed pakket in machineveiligheid zijn producten in voertuigveiligheid aan het programma toegevoegd. Bij machineveiligheid gaat het om producten als lichtschermen, drukmatten, veiligheidsschakelaars, hekwerken, visuele en akoestische alarmeringen. In het segment voertuigveiligheid zijn producten als achteruitrijd alarmsystemen, snelheidbegrenzing, rijgedrag registratie, voertuigautorisatie en voertuigmarkering opgenomen.

Met de nieuwe huisvestiging denkt Inrato haar klanten nog beter te kunnen bedienen en meer flexibel in te kunnen spelen op de vragen vanuit de markt.

Geschreven door

Logo van:Inrato International betrekt nieuw kantoor in markant gebouw

Inrato International

Inrato International biedt een totaaloplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn specialist in veiligheid rondom allerlei soorten machines, CE-markering van nieuwe en aanpassingen aan bestaande machines. Uitvoer van Risico Inventarisatie (RI&E)... Lees meer