Innovatieve veiligheidskoppelingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatieve veiligheidskoppelingen

De eSafe snelkoppeling van CEJN is de nieuwste generatie koppelingen. eSafe is een innovatieve en gepatenteerde veiligheidskoppeling (ARBO koppeling) met de hoogste flow in combinatie met een lage drukval.

De koppeling ontkoppelt als een 2-traps raket. Door de huls naar achteren te trekken, ontlucht de slang of gereedschap waaraan de koppeling is bevestigd. Als het geheel ontlucht is, kan er veilig worden ontkoppeld en van slang of gereedschap worden gewisseld. Bovendien heeft de eSafe een lage kracht om te koppelen, is de eSafe compact en gemakkelijk te hanteren. Deze voordelen maken het wel heel eenvoudig om voor de eSafe koppeling van CEJN te kiezen.

De extreme duurzaamheid in combinatie met de hoge capaciteit en lage drukval geeft u maximale prestaties en een betrouwbaar product voor de komende jaren.

De huidige CEJN Safe koppelingen zullen vervangen worden door de 100% uitwisselbare compactere eSafe koppeling.

De eSafe is verkrijgbaar in de series 310, 315, 320 en 410 met binnendraad, buitendraad en slangpilaar aansluiting en is uitwisselbaar met vele merken zoals Rectus, Prevost, Tema, Stäubli en Oetiker.

Verdere technische informatie vindt u in de CEJN eSafe brochure. Deze is te downloaden op de ERIKS site.

Geschreven door

Logo van:Innovatieve veiligheidskoppelingen

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer