Innovatieve bigbag van Jansen & Heuning

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
33 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatieve bigbag van Jansen & Heuning

Een filmpje over onze nieuwe bigbag vertelt iets over de nieuwe `bigbag` (FIBC – bulkzak) die we hebben uitgevonden. Deze is volledig automatisch op te pakken en te vullen. Wellicht is dat iets voor uw organisatie om over na te denken.

Als u met ons van mening bent dat we de `Proces Innovatie Prijs 2010` verdienen, stem dan op Jansen & Heuning. Het zou mooi zijn als we op deze manier kunnen laten zien dat `Bulk Handling in Beweging is`.

[update 6 oktober:] We mochten op 5 oktober de PIP-publieksprijs in ontvangst nemen. Met een derde van de stemmen een duidelijke winnaar! Bij deze dank aan degenen die hun stem op ons concept uitbrachten (zie externe link voor een bericht over de uitreiking).

De Proces Innovatie Prijs (PIP) is een erkenning voor innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie, op initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en beursorganisator VNU Exhibitions. Jansen & Heuning met haar inzending FIBC is genomineerd en dingt mee naar de Vakprijs en de Publieksprijs die op dinsdag 5 oktober tijdens Industrial Processing wordt uitgereikt.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Jansen&Heuning

Engineering, productie en montage van transportsystemen voor bulkgoederen als zand, zout, kolen, kunstmest, graan en granulaat. Meer dan 100 jaar ervaring staan borg voor een professionele aanpak en een robuuste... Lees meer