Innovatie gebruiksgemak bij ontwikkeling Votech palletiser

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatie gebruiksgemak bij ontwikkeling Votech palletiser

Diverse stapelpatronen zijn zeer gemakkelijk instelbaar. Zo kan de nieuwe palletiseermachine op hoge snelheid zowel zakken als dozen stapelen. In combinatie met onze stapelschacht resulteert dit in kaarsrechte pallets perfect voor opslag en transport.

De palletiseermachine is uitgevoerd met een speciaal ontwikkelde draaikop waar de producten op hoge snelheid kunnen worden ingevoerd. Vanwege de draaikop kunnen zowel zakken, dozen en kratten eenvoudig worden gestapeld op pallets. De verschillende stapelpatronen kunnen makkelijk worden ingesteld via het display. De palletiseermachine wordt doorgaans uitgevoerd met een stapelschacht zodat de palletlading binnen de maat van de pallet blijft.

Voordelen Votech Palletiseermachine VPB
– Zeer robuust gebouwd
– Compact met kleine footprint
– Geschikt voor meerdere palletmaten
– Hoge capaciteit
– 500 vrij instelbare menu’s
– Stapelpatronen zijn eenvoudig in te stellen
– Voorzien van ethernet en WIFI aansluiting
– Zeer onderhoudsvriendelijk

Bent u geïnteresseerd welke voordelen de Votech palletiseermachine u nog meer biedt of welke voor u van toepassing zijn? Neem gerust met ons contact op en wij helpen u graag.

Geschreven door

Votech B.V.

VOTECH staat voor het ontwikkelen en produceren van industriële verpakkingsmachines-, palletiseermachines, stretchhood machines en pallettransportsystemen voor stortgoederen in flexibele verpakkingen van 1 tot 50kg. Votech BV: • Ontwikkelt alles in... Lees meer