Innovatie compensatoren / manchetten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
46 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatie compensatoren / manchetten

Onlangs heeft Nedfilter het agentschap voor de Benelux verkregen van het New Zeelandse BFM Fittings. BFM Fittings produceert het gepatenteerde BFM Fitting systeem waarbij manchetten zonder gereedschap gegarandeerd stofdicht worden gemonteerd en problemen met standaard slangklem- en koppeling gemonteerde manchetten worden voorkomen.

De foto`s laten het verschil tussen de oude situatie en de nieuwe situatie door toepassing van het BFMFitting systeem zien.
Door het toepassen van BFMFittings, bent u af van alle ongemakken.
Het systeem is snel, hygiënisch, schoon en (explosie)veilig.

Kom langs op onze stand 1040 en overtuig uzelf van de nieuwe mogelijkheden.

Filtratiespecialisten over de volle breedte
Nedfilter B.V. en zusterorganisatie Stokvis&Smits zijn samen onderdeel van de Vlint groep. Beide organisaties opereren onder de zelfde specialistische pet en bundelen hun krachten in Nedfilter. Een enorme expertise op het gebied van ontstoffings-lucht- en procesfiltratie en een eigen servicedienst is het resultaat. Een resultaat waarmee we graag aan uw verwachtingen voldoen.

Geschreven door

Vlint

Vlint Door onze kennis van solids handling, filtratie, reconditionering en luchtverdeling gaan we door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak. Deze complete en unieke aanpak betekent dat onze technisch... Lees meer