Infrarood temperatuurmeter met foto- en videofunctie.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Infrarood temperatuurmeter met foto- en videofunctie.

Euro-Index introduceert met de Elektro Lijn HT3320 een unieke infrarood temperatuurmeter met foto- en videofunctie. Met een meetbereik van -50 tot 1000 C en een spotgrootte van 50:1 kunnen nauwkeurige temperatuurmetingen worden verricht. Op het grote display wordt in het camerabeeld het meetresultaat weergegeven.
Bij opslag van de beelden als foto (jpeg) of video (3gp) wordt tevens de meetwaarde opgenomen. In de haarscherpe kleurenbeelden met een resolutie van 640×480 pixels zijn de meetobjecten gemakkelijk te herkennen. De HT3320 bevat een interne sensor voor meting van de omgevingstemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Uit deze meetgegevens calculeert het instrument het dauwpunt en de “natte bol temperatuur”.

Indien gewenst kan een K-type thermokoppel worden aangesloten om een contactmeting uit te voeren (oppervlakte, vloeistof, gassen, etc.). De meetresultaten met foto’s en/of video’s kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen of op een MicroSD kaartje. Met de bijgeleverde USB-kabel kan de data naar een PC worden gedownload.

Geschreven door

Euro-Index B.V.

EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en... Lees meer