Identificatie met NIR in een handomdraai

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Identificatie met NIR in een handomdraai

In de meeste industrieën is de identificatie van een grondstof of eindproduct onmisbaar. Of het nu gaat om ingangscontrole, een inline meting of een kwaliteitscontrole op het laboratorium, een eenvoudige en betrouwbare meting verbetert uw proces.

Met de MicroNIR™ Pro Spectrometer van JDSU bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De compacte NIR analyser is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor routine metingen in het bereik van 950-1650 of 1150-2150nm. De kleine handzame analyser in combinatie met de gebruiksvriendelijke software maken de identificatie van uw product op iedere plek toegankelijker.

Bent u benieuwd wat identificatie met NIR voor uw proces kan betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden specifiek voor uw applicatie.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer