Hydronix introduceert twee nieuwe digitale vochtsensoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hydronix introduceert twee nieuwe digitale vochtsensoren

Vanwege de groeiende vraag naar onze vochtmeettechnologie vanuit de stortgoed- en vloeistoffenindustrie kondigt Hydronix met veel genoegen de introductie van 2 nieuwe vochtsensoren met microgolftechnologie aan. Deze nieuwe sensoren zijn uitgerust met onze reeds bewezen digitale technologie en zijn vervaardigd uit voedselveilige materialen. Ze zijn specifiek ontworpen om te gebruiken bij diervoeder, graan, rijst, noten en vloeistoffen.

De Hydro-Mix HT is een hogetemperatuursensor die het vochtgehalte in materialen meet met een maximale verwerkingstemperatuur van 120 °C. Het is dus ideaal om de sensor voor of na de drogers of in mengsystemen te installeren. Doorgaans wordt de sensor gebruikt bij de productie van diervoeder, de verwerking van rijst en graanproducten of andere toepassingen waarbij het vochtgehalte in materialen met een hoge temperatuur moet worden beheerst.

De Hydro-Mix XT is een digitale vochtsensor met meetmethoden die voor optimale resultaten zorgen bij materialen, zoals graan, rijst en andere soortgelijke materialen. Deze sensor heeft een uitwendige afdichtlaag, waardoor deze in stoffige processen en processen of toepassingen met vloeistoffen kan worden geplaatst, van een vacuüm van 1 bar tot een druk van 5 bar.

Deze twee nieuwe sensoren bevatten in tegenstelling tot andere systemen op de markt één unit met daarin alle aanwezige functionaliteiten, zoals signaalverwerking, egaliseren en gemiddelden berekenen. Deze sensoren worden geleverd met bevestigingsplaten, waarmee ze eenvoudig kunnen worden ingebouwd in de binnenwand van droog-, geleide-, transport- en mengsystemen.

Alle sensoren van Hydronix zijn gemaakt om te worden gebruikt bij stromende materialen. Er wordt 25 keer per seconde een meting verricht wanneer het materiaal langs het keramische sensoroppervlak komt. Met digitale invoer/uitvoer, een keuze aan meetmethoden, gratis configuratie- en kalibratiesoftware en een wereldwijd verkoop- en ondersteuningsnetwerk is Hydronix nu al de voorkeursleverancier voor veel OEM’s, systeemintegratoren en eindgebruikers.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hydronix introduceert twee nieuwe digitale vochtsensoren

Hydronix Ltd

Hydronix is fabrikant en marktleider van digitale microgolf vochtsensoren en regelapparatuur. We hebben wij een scala van sensoren voor vele toepassingen voor het meten van vocht in bewegend bulkgoed. De... Lees meer