Huikeshoven introduceert Vorstvrij-app

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Huikeshoven introduceert Vorstvrij-app

Om snel en handig te bepalen welk verwarmingslint geschikt is om een leiding of tank vorstvrij te houden, heeft Huikeshoven de vorstvrij app ontwikkeld.

Middels een eenvoudige wizard leidt de vorstvrij app je naar de juiste verwarmingskabel. Slechts enkele gegevens moeten ingevoerd worden, waarna er automatisch een bestelsuggestie wordt gedaan. Dit kan een kant-en-klare HIP zijn, of de op lengte afknipbare zelflimiterende verwarmingskabel ELSR. Vervolgens worden er automatisch suggesties gedaan voor geschikte (montage-)accessoires.

Het betreft hier voorraadproducten die snel geleverd kunnen worden. Dit is ook noodzaak, aangezien het in deze gevallen vaak om probleemoplossers gaat.

De vorstvrij-app is een eenvoudig, makkelijk te bedienen app, die het makkelijk maakt om snel het juiste vorstvrijlint te kunnen kiezen.

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer