Herstart Mertens/MIP na de brand en bedrijfsovername

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Door de brand van 6 juli 2006 heeft M.I.P. NV zeer beperkt kunnen produceren en zodoende niet tijdig kunnen leveren. In de afgelopen maanden is echter een nieuwe fabriek gebouwd met daarin de meest innovatieve machines zodat M.I.P. NV klaar is om weer hoogwaardige producten af te leveren binnen de hiervoor afgesproken levertijden.

Per 24 november 2006 heeft René Elst het in Rijkevorsel gevestigde M.I.P. NV overgenomen, een van de marktleiders in glasvezelversterkte kunststof silo`s en tanks.
De familie Elst is volledig eigenaar geworden van de gehele groep Mertens NV en M.I.P. NV. de nieuwe directie van M.I.P. NV is René Elst samen met zoon Maikel Elst en dochter Pascalle Elst. De oud-vennoten Tonny Mangelschots en Marc Mertens blijven werkzaam binnen M.I.P. NV.

M.I.P. NV blijft uw vertrouwde partner in totaaloplossingen voor al uw opslagnoden van vaste- en vloeistoffen maar ook polyester nokken e.d. bohoren tot het assortiment.

Bezoek onze vernieuwde website voor een bedrijfspresentatie!

Geschreven door

M.I.P. nv

M.I.P. is dé leverancier van duurzame opslagsystemen in glasvezelversterkte kunststof (GVK). M.I.P. biedt totaaloplossingen voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen. M.I.P. voert kwaliteit hoog in het... Lees meer