Harmonicatunnels, een flexibele afsluiting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Harmonicatunnels, een flexibele afsluiting

De inschuifbare harmonicatunnels zijn dé oplossing voor een driedimensionale afsluiting. Een dichte cabine voorkomt verspreiding van stof, vonken, geluid, stank en vocht. De opvouwbare tunnels zijn multifunctioneel inzetbaar, zowel in een gebouw als buiten (stormvast).

De harmonicatunnels zijn leverbaar met aluminium of stalen overspanningsbogen. Bij aluminium is dat maximaal 12 m en de vrije doorrijhoogte is maximaal 5 m. Bij de stalen uitvoering is dat respectievelijk 24 m en 7,5 m. Deze tunnels zijn ook van aandrijfmotoren voor de wielen te voorzien. Hier zijn vaste vakken voor nodig, waardoor het opgevouwen pakket groter is dan van een aluminium uitvoering. De tunnels zijn in principe in elke gewenste lengte leverbaar.
De harmonicatunnels zijn te gebruiken als werktent, garage (auto, motor), boothuis, containerafdekking, tochtsluis bij gebouwen, spuit- of wascabine met bovenloopkraan of als quarantaineruimte die voldoet aan de fytosanitaire eisen.
Afhankelijk van de toepassing kan de klant kiezen voor: vrachtwagenzeil (pvc met polyester weefselinlage), doorzichtig doek, gaasdoek, isolerend doek met foamrug of vlamwerend, geluidwerend en 100% lichtdicht doek.

Geschreven door

Logo van:Harmonicatunnels, een flexibele afsluiting

VLP flexibele afscheidingen

Innovatieve maatwerk oplossingen voor wering van o.a. tocht, stof, kou, geluid etc. voor industriële toepassingen. Lees meer