Hannover Messe van 8 t/m 12 april 2013

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hannover Messe van 8 t/m 12 april 2013

Dit jaar is er weer ‘een uitgebreide’ Messe. Als op 8 april de Hannover Messe zijn deuren opent, herbergen 27 hallen 11 deelbeurzen als vijf belangrijke onderwerpen: Industrie-automation en IT; Energie- en milieutechnologie; aandrijf- en Fluidstechniek; Industriële toelevering en productietechnologie; en onderzoek en ontwikkeling.
Met het centrale thema ‘Integrated Industry en Rusland als partnerland is het dus de moeite waard af te reizen naar Hannover.

Senior Vice-President Hannover Messe Oliver Frese liet er weinig twijfel over bestaan. Hannover Messe is life en kicking. Met nieuwe beurzen in Brazilië en Azië timmert het behoorlijk aan de weg. Om de bezoeker tegemoet te komen, zijn er diverse Match & Meet Pakketten samengesteld waarmee de bezoeker van t voren kan bepalen wat hij pertinent wil zien.
Nu hebben zich al meer standhouders gemeld dan in 2011 dat volgens Oliver Frese de beste beurs van de afgelopen tien jaar was.

Breed aanbod
Want het is dit jaar weer niet mis. Met 27 hallen gevuld, is het onmogelijk alles in vier dagen af et lopen. Natuurlijk zult u willen beginnen met Industrial Automotion en Digital Factory. Maar ook Motion, Drive & Automation kunt u eigenlijk niet over slaan. En voor innovaties moet u zijn op Energy, Wind, en Research & Technology. Maar eigenlijk kunt u MobiliTec, ComVac, Industrial Supply, Surface Technology en IndustrialGreenTec niet helemaal links laten liggen.
Met het thema Integrated Industry probeert Hannover Messe het geheel van verbondenheid tussen alle delen van de industrie aan te duiden. Ze duidt daar mee het fenomeen dat machines, installaties en componenten intelligenter dan ooit met elkaar kunnen communiceren en rechtstreeks informatie uitwisselen. Producten worden gedurende hun hele levenscyclus volledig gedocumenteerd en onderhoud en reparaties worden automatisch in gang gezet.

Bij deze willen wij u graag uitnodigen voor de Hannover Messe 2013
De Hannover Messe is een uniek netwerkplatform en trekt CIO`s van de grootste bedrijven ter wereld aan.
In samenwerking met Hannover consultancy B.V. willen wij u graag een gratis Full-event e-ticket aanbieden!
Klik op de link hieronder en u komt direct in de ticketregistratie terecht, de 5 cijferige actiecode is al voor u ingevuld. U kunt tevens met uw ticket tijdens de beurs gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Hannover. Wij wensen u alvast veel plezier!

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark