Groot feest bij Eirich, dat 150 kaarsjes mocht uitblazen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Groot feest bij Eirich, dat 150 kaarsjes mocht uitblazen

Maschinenfabrik Gustav Eirich viert dit jaar zijn 150ste verjaardag. Keller Benelux is al 8 jaar exclusieve vertegenwoordiger van Eirich in de Benelux en ontving hier een mooi aandenken voor. In 2011 behaalde Keller Benelux nog de oorkonde “Vertriebswettbewerb” van Eirich.

Oplossingen op maat van de klant leiden tot nieuwe innovatieve projecten
Eirich is opgericht in 1863 en is een familiebedrijf dat kan rekenen op de volledige steun van haar medewerkers. Dit heeft geleid tot het succes van vandaag en de lange traditie van dit bedrijf.
Technologische innovatie is één van de topprioriteiten van Eirich ’s bedrijfsbeleid. Eirich heeft succesvol
nieuwe processen gelanceerd en heeft reeds vele decennia nieuwe machines op de markt gebracht. De eenvoudige mechanische mengers zijn door de jaren heen geëvolueerd naar multifunctionele installaties die verscheidene toepassingen kunnen combineren zoals kneden, granuleren, mengen, … en dit alles in 1 machine. Eirich ontwikkelt sleutel-op-de-deur installaties die perfect aansluiten bij de vraag van de klant. Deze procesmethode wordt in vele sectoren toegepast en kan daarna gebruikt worden als inspiratie om ook in andere sectoren innovatieve producten op de markt te brengen.
De investering in R&D ligt bij Eirich hoger dan het sectorgemiddelde.

Keller Benelux 8 jaar exclusieve vertegenwoordiger Eirich
De laatste decennia heeft Eirich een internationaal distributienetwerk, productie- en service-bedrijven uitgebouwd. Hieronder behoort ook Keller Benelux. Keller Benelux is al 8 jaar exclusieve vertegenwoordiger van Eirich. Laatst slaagde Keller Benelux er nog in de derde plaats te bemachtigen in de wereldwijde verkoopscompetitie onder de vertegenwoordigers van Eirich. De “Vertriebswettbewerb” oorkonde is een Internationale prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door Eirich aan zijn vertegenwoordigers, die de beste resultaten behaalden op het vlak van verkoop en service. In 2011 behaalde Keller Benelux, voor één van de kleinere regio’s, de derde plaats en toont daarmee aan dat met moed en doorzettingsvermogen nieuwe markten ontdekt en bewerkt kunnen worden. Keller Benelux heeft een betere verkoop gerealiseerd dan de grote vertegenwoordigingen, zoals Frankrijk en Rusland. Keller Benelux was zeer trots om opnieuw een aandenken aan de succesvolle samenwerking te mogen nemen.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer