Groninger Cleaning Systems verhuist naar Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Management
66 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Groninger Cleaning Systems verhuist naar Rotterdam

Groninger Cleaning Systems verhuist naar Rotterdam. Per 6 juli 2015 betrekt de ontwerper en fabrikant van (hogedruk en lagedruk) reinigingssystemen en leverancier van professionele reinigingsapparatuur (o.a. Nilfisk, Dynajet en Kärcher) een hoogwaardig en modern bedrijfsgebouw op de Overschieseweg 111, 3044 EH te Rotterdam.

Het nieuwe pand reflecteert de kernwaarden van het bedrijf: betrouwbaarheid, kwaliteit en servicegerichtheid. De aankondiging van de verhuizing is door de 40 medewerkers van Groninger met enthousiasme ontvangen.

Het nieuwe pand is voor klanten en leveranciers strategisch gunstig gelegen in de Rotterdamse Spaanse Polder nabij de A20 en de A13. Het is zeer goed met openbaar vervoer, fiets en (vracht)auto bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Het nieuwe pand is dubbel zo groot als het vorige en biedt veel extra showroom- en kantoorruimte. En nog belangrijker, het pand heeft een grotere, professioneel uitgeruste productiehal en een omvangrijk onderdelenmagazijn. Dit alles zal de dienstverlening een extra dimensie zal geven.

Voor de medewerkers van Groninger wordt alles anders: een nieuwe locatie in een nieuwe stad in een prachtig pand. Een mooie stap naar de toekomst. Voor al onze relaties blijft Gröninger gewoon hetzelfde: een betrouwbare producent van hoogwaardige reinigingssystemen en leveranciers van reinigingsapparatuur voor talloze business partners, van regionaal tot wereldwijd. Gröninger staat immers voor: Cleaning your Wörld.

Geschreven door

Gröninger Cleaning Systems BV

Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende ontwerper en fabrikant van (hogedruk en lagedruk) reinigingssystemen. Het bedrijf levert complete systemen, van eenvoudige units tot turn-key oplossingen. De bedrijfsactiviteiten omvatten... Lees meer