Groeiende belangstelling IQsafeLink

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Groeiende belangstelling IQsafeLink

Op woensdag 12 oktober ging het tweede IQsafeLink seminar van start met nog meer bezoekers dan het al zo succesvolle seminar in het voorjaar. Ook nu weer kwamen de bezoekers vanuit diverse geledingen in de industriële automatisering: van machinefabrikanten, machinegebruikers tot collega industriële automatiseerders en de wetenschap. Zij lieten zich die dag uitgebreid voorlichten over de IQsafeLink.

Al tijdens de informele lunch werd er nieuwsgierig gekeken naar de demonstratieopstelling en maakten de deelnemers kennis met elkaar. Roland Geurts (CEO Armac en grondlegger van de IQsafeLinkTM) opende het seminar, waarna projectmanager Michael Huijgen de werking en techniek van de veilige en intelligente verbinding om machine- en procesbesturing over te nemen op afstand via internet, tot in de detail uit. Ook het concept en enkele praktische voorbeelden van inzet van de IQsafeLinkTM kwamen aan de orde. Een medewerker, op dat moment werkzaam in Sneek, demonstreerde de overname op afstand “live”, door de aanwezige machine te bedienen. Aansluitend konden alle deelnemers zelf “hands-on” ervaring opdoen met de demonstratieopstelling, waarbij het gebruiksgemak aan den lijve kon worden ondervonden. Vooral de eenvoud, de veiligheid en de snelheid waarmee één en ander kon worden bediend, werd daarbij geroemd.

Ook nieuwsgierig naar IQsafeLink? Volgend voorjaar volgt weer een seminar. Houdt daarvoor de website in de gaten.

Geschreven door

Armac BV

Al 30 jaar is Armac een vertrouwde naam binnen de industriële automatisering. De combinatie van elektrotechniek, ICT, PLC en motion-control is bijzonder succesvol. De markt vraagt om steeds meer gespecialiseerde... Lees meer