Gratis vervangende Renold Synergy ketting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis vervangende Renold Synergy ketting

Renold is zo zeker van de superieure slijtageprestaties van de vernieuwde zwarte Renold Synergy® high-performance ketting, dat zij een 3x langere levensduur garandeert dan uw huidige niet-Renold standaard ketting. Zo niet, dan levert ERIKS uw eerstvolgende ketting gratis.

Ingenieurs en onderhoudstechnici overal ter wereld zijn enthousiast over de slijtagebestendigheid en de uitzonderlijke standtijd van deze kettingtechnologie. Synergy® is al 12 jaar lang de enige ketting op de markt met een hoog prestatievermogen op basis van superieure vermoeiingsweerstand en slijtvastheid. Eén enkele Renold Synergy® ketting vervangt drie of vier andere kettingen om dezelfde productietijd te overbruggen.

30% beter!
Het ‘Grande Taille’ ontwerp van de schalmplaat en de verbindingsschakel zorgt voor een optimale spanningsverdeling en vermoeiingsweerstand. De nauwkeurige onderlinge pasvorm van bus, rol en pen zorgt voor minder rek in de ketting en een verbeterde synchroniteit. Hierdoor presteert de Synergy® gemiddeld 30% beter dan andere merken bij herhaalde schokbelasting en een aanhoudende zware belasting. In de eerste draaiuren is de steekverlenging van Synergy® bovendien slechts 0,001%. In vergelijking bij andere kettingen is dit 0,05% tot 0,08%.

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat Renold Synergy® een tot zesmaal langere standtijd kent dan de beste concurrerende ketting onder normale belasting door de extra hardingsprocessen. De slijtvastheid van de Synergy® is 0,01% voor 1.000 uur, terwijl de beste versie van andere merken rond de 0,05- 0,08% is.

Pluspunten
* Als kwaliteit telt om productiestilstand te voorkomen
* Verbeterde vermoeiingsweerstand
* Betere slijtvastheid

Uit voorraad leverbaar
Probeer nu zelf de Renold Synergy® en ervaar de extreme standtijd! De kettingen zijn verkrijgbaar in Europese (BS) maten van 06B tot 24B en ANSI standaardmaten van 35 tot 160 met een simplex-, duplex- of triplexconstructie.

Geschreven door

Logo van:Gratis vervangende Renold Synergy ketting

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer