Gratis seminar voor technici en beslissers in Bulk Handling

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis seminar voor technici en beslissers in Bulk Handling

Jansen & Heuning nodigt u uit voor een gratis seminar op 25 november 2010 met bulk als hoofdonderwerp.

Stromingsgedrag in silo`s is bij veel bulkproducten vaak een kwestie van `trial and error`. Is het te voorspellen en zijn problemen te voorkomen? Stortgoedtechnoloog ir. Gerard Haaker zal in een lezing aangeven welke problemen u kunt tegenkomen, maar ook: hoe u ze kan voorspellen en voorkomen. Deze lezing op MBO/HBO-niveau zit vol herkenbare praktijkvoorbeelden.

De rook over de nieuwe ATEX- en CE-richtlijnen is opgetrokken. Nu is het tijd om de regels op de meest praktische wijze toe te passen. Een onafhankelijk deskundige zal concreet aangeven hoe u dat doet en hoe u daarbij zoveel mogelijk geld kunt besparen.

Onderhoud is voortdurend in ontwikkeling. Van repareren naar preventief onderhoud en nu wordt voorspelbaar de trend. Wat is het en hoe gaat dat in zijn werk? Wat kan uw bedrijf daardoor besparen?

Opgave graag per e-mail via `vraag per e-mail`.

Geschreven door

Jansen&Heuning

Engineering, productie en montage van transportsystemen voor bulkgoederen als zand, zout, kolen, kunstmest, graan en granulaat. Meer dan 100 jaar ervaring staan borg voor een professionele aanpak en een robuuste... Lees meer