Gratis Master Lock LifeGuard™ sleutelregistratie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Een gedegen sleutelbeheer is een zeer belangrijke stap tot een volwaardige en waterdichte lockout-tagout procedure. Het is van essentieel belang er zeker van te zijn dat er geen dubbele sleutels worden uitgegeven.
De OSHA vuistregel “one person , one key” impliceert dat elke medewerker met zijn eigen persoonlijke sleutel alleen zijn eigen hangslot of set van persoonlijke gelijksluitende sloten mag openen. Deze persoonlijke sloten mogen nooit door een ander geopend kunnen worden.

Lockout-tagout-shop biedt u in samenwerking met Master Lock gratis LifeGuard™ sleutelregistratie aan op alle Master Lock veiligheidshangsloten. Hiermee registreren wij alle sleutelcodes die geleverd worden. Bovendien hebben wij tot 96.000 sleutelcodes beschikbaar zodat te allen tijde een unieke sleutel gegarandeerd kan worden. Daarnaast gebruikt Master Lock cilinders met een eigen unieke sleutelgang waarvoor geen blanco sleutels geleverd worden.

Nog steeds zijn er bedrijven die kiezen voor algemene hangsloten boven speciale veiligheidshangsloten, maar zij realiseren zich hierbij niet dat er soms maar enkele honderden sleutelcodes beschikbaar zijn. Hiermee is dubbele uitgifte haast onvermijdelijk. Bovendien bieden speciale veiligheidshangsloten nog veel meer voordelen zoals: UV stabiel, corrosiebestendig, bestand tegen hoge en lage temperaturen, niet geleidend, lichtgewicht en chemisch bestendig.

Zelf bijhouden van de sleutelregistratie vergt veel tijd en is dus vrij kostbaar; zonder sleutelregistratie is uw procedure niet waterdicht en kan er sprake zijn van schijnveiligheid. Maak daarom gebruik van de gratis LifeGuard™ sleutelregistratie en geniet daarnaast van de voordelen die een veiligheid hangslot biedt tegenover reguliere hangsloten. LifeGuard™: efficiënt, kostenbesparend en veilig.

Geschreven door

Unique Safety Products (USP)

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder... Lees meer