Gevaarlijke en giftige stoffen automatisch vullen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gevaarlijke en giftige stoffen automatisch vullen

Feige Filling houdt zich al jaren bezig met de levering van industriële machines die gebruikt worden om verschillende soorten containers te vullen. In 2006 ontwikkelde het bedrijf een nieuwe robotvultechnologie uitgerust met Cognex vision waarmee geheel nieuwe mogelijkheden voor het vullen werden geopend met betrekking tot veiligheid, snelheid en rendement. De `RobotFiller`, een robot met een arm met vier of zes gewrichten, is uitgerust met de In-Sight 5401 camera plus PatMax en kan voor het vullen de verschillende containerafsluitingen lokaliseren, zelfs als ze in verschillende posities op de pallet arriveren.

Een van de belangrijkste functies van de RobotFiller is het lokaliseren van de doppen met schroefsluitingen op de vaten adhv In-Sight. Cognex PatMax technologie maakt In-Sight bijzonder snel en betrouwbaar. Deze revolutionaire tool voor hoge-precisie lokalisering van objecten maakt gebruik van patroon-matching technologie en leest en herkent een enorme verscheidenheid aan patronen.

Code-lezen betekent dat de In-Sight 5401 elke container kan detecteren. De informatie die aan een veiligheidssysteem verderop in de keten wordt gegeven zorgt ervoor dat de juiste containers voor het vullen op de pallet staan. In-Sight 5401 verhoogt de veiligheid van de procedure en helpt kosten te sparen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark