GEHA vertegenwoordigt gesloten transportsystemen van KOCH

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: GEHA vertegenwoordigt gesloten transportsystemen van KOCH

GEHA B.V.uit Zaandam, heeft met ingang van 2006 de exclusieve vertegenwoordiging van de firma KOCH uit Wadgassen Duitsland gekregen voor de productgroep “gesloten transportsystemen” (GFS) in Nederland.

De firma KOCH is een wereldwijd opererende onderneming en heeft afdelingen voor elektriciteitscentrales, industriële installaties, en machinebouw. Onder de laatste afdeling valt ook de divisie GFS, gesloten transportsystemen.

KOCH is een begrip op het gebied van kwalitatief zeer hoogstaande installaties met kettingtransporteurs voor diverse industriële toepassings-gebieden waaronder, huisvuilcentrales, elektriciteitscentrales, afvalwaterzuiveringen en diverse grondstofverwerkende productiebedrijven. KOCH biedt een veelomvattend programma waartoe bijvoorbeeld ook complete opslagsilo’s met bodemlossystemen, strooiers, en gesloten bandtransportsystemen (Pipeconveyors) behoren.

GEHA is zelf ook al meer dan 50 jaar actief op het gebied van slijttechniek en kettingtransport in voornamelijk sterk abrasieve omgevingen.

Met de productgroep “gesloten transportsystemen” (GFS) van KOCH heeft GEHA een belangrijke uitbreiding gedaan voor hun afdeling “Kettingen en mechanisch transport”.

Geschreven door

Geha Laverman B.V.

GEHA LAVERMAN levert slijtvaste ketting en toebehoren van HEKO GmbH voor o.a. kettingtransporteurs, en gesmede ketting en kettingtransporteurs met toebehoren van FLSmidth Wadgassen. GEHA LAVERMAN is gespecialiseert in leveren van... Lees meer