Gebruikte Master precisie bandweger

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gebruikte Master precisie bandweger

Master Engineering b.v., gevestigd in Heteren, heeft een gebruikte Master precisiebandweger, model BS142, te koop met snelheidsopnemer en Master weegprocessor. (op de foto ziet U een drie-rollen bandweger van hetzelfde type). Het betreft een twee-rollen bandweger die bij een goede toepassing een weegnauwkeurigheid van +/- 0,5% kan behalen. Indien gewenst kan de bandweger ijkwaardig worden opgeleverd. De bandbreedte bedraagt ca. 1000 mm (afstand langsliggers ca. 1200 mm). Het betreft een weegframe dat gebruikt is voor test doeleinden.
Naast deze precisie bandweger heeft Master nog diverse gebruikte procesbandwegers te koop.

Master Engineering heeft een uitgebreid gamma aan bandwegers en weegbanden die toegepast worden afhankelijk van de omstandigheden en gevraagde nauwkeurigheid, en een eventuele ijkwaardigheid.

Het leveringsprogramma bestaat verder uit de Master Weegbanden, Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Metaaldetectie, Weegplateaus en grote displays.

Daarnaast kan Master service verlenen op de meeste merken bandwegers, waaronder Master en Ramsey

Geschreven door

Logo van:Gebruikte Master precisie bandweger

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer