Gardner Denver presenteer geluidsarme stationaire bulkcompressorinstallatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gardner Denver presenteer geluidsarme stationaire bulkcompressorinstallatie

Gardner Denver Nederland B.V., gespecialiseerd in Drum en Wittig laad- en lossystemen voor tank-, bulk-, en vacuümwagens, presenteert de nieuwe geluidsarme stationaire Electropak-BL1000/650-C bulkcompressorinstallatie’s. Hiermee biedt Gardner Denver een alternatief voor lossingen via de conventionele PTO in omgevingen waar geluidsniveau en emissienormen een kritische rol spelen. Door het toepassen van deze stationaire compressorinstallatie kunnen bulkwagens worden gelost zonder draaiende dieselmotor. Dit bespaart brandstofkosten, reduceert het geluidsniveau én elimineert de uitstoot van de dieselmotor.

Het hart van deze nieuwe stationaire bulkcompressorinstallatie’s is de Bulkline schroefcompressor die de zowel de vervoerder als de verlader/ontvanger een aantal belangrijke operationele voordelen biedt zoals een hoge capaciteit, lage onderhoudskosten, een compacte bouwvorm én optimale productveiligheid door 100% olievrije lucht. De Electropak compressorinstallaties zijn beschikbaar in uitvoeringen van 250 tot 1050 m3/hr met een werkdruk tot 2,2 bar(o). Dankzij de samenstelling van alle componenten binnen de geluiddempende omkasting zijn deze sets door middel van “plug and play” te installeren en eenvoudig te bedienen via het geïntegreerde bedieningspaneel.

Gardner Denver Nederland B.V. levert en monteert ondermeer pompen, compressoren en hydraulieksystemen voor het tank- en bulkvervoer. Gardner Denver heeft een eigen opbouw- en servicewerkplaats in Woerden en voert tevens reparaties en onderhoud uit op locatie.

Geschreven door

Gardner Denver Nederland BV

In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V., onderdeel van Ingersoll Rand., vanuit Woerden en Heemskerk. Met de merken Elmo Rietschle, Robuschi, Wittig, Nash en Thomas is Gardner Denver toonaangevend op... Lees meer