Formaataanpassing 2.0 met nieuwe AP10

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Formaataanpassing 2.0 met nieuwe AP10

Het gebruik van bewaakte verstellingen met de AP10 levert een verhoogde betrouwbaarheid van uw productieproces door optimalisatie van de versteltijden en het voorkomen van onjuiste instellingen. Hierdoor worden fouten en productie afval vermeden en ontstaat geen schade aan uw machine of gereedschap. Kortom, meer efficiëntie en snellere set-up tijden.
Een zeer prijsgunstige oplossing als u uw machine wilt automatiseren ten opzichte van verstelmotoren of servo-aandrijvingen.

De AP10 is 1 op 1 uitwisselbaar met ’s werelds meest verkochte mechanische positie aanduiding, de DA09S van SIKO. Hierdoor is het mogelijk om uw mechanische instelling om te zetten naar een bewaakte formaataanpassing die gekoppeld wordt aan uw bestaande besturing zonder het machineframe aan te passen.

De nieuwe AP10-serie is de eerste van de nieuwe generatie ‘bewaakte’ instellingen. Het doel van deze gecontroleerde ‘formaataanpassing 2.0’, is om betere gebruikersinstructies te geven en daardoor een optimale betrouwbaarheid van uw productieproces te borgen.
Een nieuw element van de AP10 is het omgekeerde ‘backlit LCD-display’. Deze zorgt ervoor dat de positiewaarden gemakkelijk zijn te lezen ook op moeilijk bereikbare plaatsen of bij slechte verlichting. Het tweeregelige LCD-scherm heeft een nauwkeurige uitlezing waardoor getallen en codes duidelijk zichtbaar zijn.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer