Fluke 772 en 773 processtroomtangen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fluke 772 en 773 processtroomtangen

Euro-Index introduceert twee nieuwe processtroomtangen met talrijke applicaties in de procesindustrie. Deze instrumenten combineren de functies van een proceskalibrator met een zeer nauwkeurige stroomtang. Dit stelt beide instrumenten in staat tot het meten van 4 – 20 mA signalen zonder de lus te onderbreken.

Tevens kunnen deze modellen 4 – 20 mA signalen simuleren en genereren voor het testen van regelsystemen. Hierbij kan het uitgangssignaal naar wens lineair of stapsgewijs stijgend worden gegenereerd. Voor het testen van transmitters bezitten beide modellen een 24 V lusvoeding, gecombineerd met interne mA-meting.

Naast de hiervoor genoemde eigenschappen biedt de Fluke 773 enkele aanvullende functies, zoals een gelijkspanningsbron van 0 – 10 V, spanningsmeting tot 30 V, een geschaald mA-uitgangssignaal en de mogelijkheid om gelijktijdig een mA-signaal te meten en te genereren.

Geschreven door

Euro-Index B.V.

EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en... Lees meer