FieldSpec 4 nieuwe spectroradiometer bij Inventech

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: FieldSpec 4 nieuwe spectroradiometer bij Inventech

Met deze krachtige, nieuwe lijn draagbare, full-range (350-2500nm) spectroradiometers zet ASD Inc. een nieuwe standaard voor veldspectroscopie.

De FieldSpec® 4 lijn wordt gekenmerkt door verscheidene verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger:
-Nieuwe NIR-detectoren verviervoudigen de meetsnelheid.
-Verdubbeling van de signaal/ruilverhouding.
-Nieuwe robuuste optische vezel voor veld- en laboratoriummetingen.
-Groter draadloos bereik.

De FieldSpec® 4 lijn bestaat uit drie modellen die voor verschillende applicaties te gebruiken zijn. Mogelijke applicaties zijn grond- en gewasonderzoek, plantfysiologie, ecologie, bosbouw, klimaat, geologie en mineraal analyses.
De FieldSpec® 4 wordt geleverd in een Pelican transportkoffer waardoor hij makkelijk en veilig te vervoeren is. Voor in het veld is optioneel een bijbehorende rugzak leverbaar.

Over ASD
ASD Inc. is een gerenommeerde fabrikant van (draagbare) spectroradiometers en Vis/NIR spectrofotometers voor gebruik in het laboratorium, productie en in het veld. Kenmerkend zijn de vele verschillende accessoires waaronder een sample draaitafel, contactprobe en vloeistofprobe.
In de Benelux wordt ASD Inc. exclusief door Inventech Benelux vertegenwoordigd.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer