Europese RIDGID Reputation Roadshow

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Europese RIDGID Reputation Roadshow

De Europese RIDGID® Reputation Roadshow waarbij in 20 landen in Europa nieuwe RIDGID werktuigen en technologieën gedemonstreerd worden, komt op dinsdag 22 juni naar ERIKS Rotterdam. De Roadshow zal dit jaar in 181 dagen, 20 Europese landen doorkruisen.

Bij elke halte krijgen vaklui de kans om de laatste RIDGID innovaties te ontdekken, demonstraties van nieuwe werktuigen en machines mee te maken en alvast een glimp op te vangen van wat RIDGID in de toekomst op de markt zal brengen Elke vakman of vakvrouw zal de gelegenheid krijgen om met specialisten te kunnen praten en van gedachten te wisselen.

Over RIDGID
RIDGID, de voornaamste producent van hand- en machinewerktuigen, verkoopt zijn producten over meer dan 130 landen. Het brede gamma van meer dan 300 types van werktuigen die dienen voor verhuur, loodgieters, HVAC/R; nutsvoorziening, industriële, elektrische, petrochemische, institutionele, commerciële en ijzerwaren markten.

Roadshow 22 juni in Rotterdam
De Roadshow komt op dinsdag 22 juni van 11.00 – 17.30 uur bij ERIKS Rotterdam, voor meer informatie zie onderstaande link.

Geschreven door

Logo van:Europese RIDGID Reputation Roadshow

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer