Ervaar SolidWorks bij ROC Friese Poort

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ervaar SolidWorks bij ROC Friese Poort

In samenwerking met ROC Friese Poort Drachten organiseert Cadmes een introductie in SolidWorks. Op woensdag 25 november 2009, van 15.30 tot 19.30 uur bij het ROC in Drachten.
Tijdens deze middag krijgt u een demonstratie van SolidWorks, vervolgens gaat u zelf aan de slag met dit 3D CAD ontwerpsysteem. Deelname is kosteloos.

Om innovatief te kunnen concurreren zal een engineer steeds meer open moeten staan voor het veranderen van zijn engineering proces. Daarom organiseren wij regelmatig workshops. Zo krijgen engineers die niet dagelijks met SolidWorks werken, de kans om zelf uit te proberen hoe SolidWorks evolueert en waar ze in hun eigen werk kunnen optimaliseren”, aldus Anoek Schellings, marketing manager bij Cadmes.

ROC Friese Poort
ROC Friese Poort heeft vier vestigingen in het noorden van Nederland. In Sneek, Emmeloord Leeuwarden en Drachten. Zij biedt opleidingen aan in verschillende vakgebieden en op verschillende niveaus. In totaal heeft ROC Friese Poort ongeveer 13.000 leerlingen. Binnen de opleiding Middenkader Engineering, met in totaal zo’n 600 leerlingen, wordt SolidWorks toegepast bij de richtingen Werktuigbouwkunde, Industrieel Design, Mechatronica en Elektrotechniek.

Cadmes B.V.
Cadmes, met diverse vestigingen in de Benelux, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is als enige voor de Benelux maximaal door SolidWorks gecertificeerd.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer