ERIKS vergroot opnieuw vestigingennetwerk

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS vergroot opnieuw vestigingennetwerk

ERIKS breidt haar vestigingennetwerk in Nederland per april verder uit tot 25 locaties. Hiermee anticipeert ERIKS op de toenemende industriële bedrijvigheid in met name de Eemsmond en Flevoland. Daarnaast vervult ERIKS de wens van haar relaties in de industrie en bij onderhoudsbedrijven in deze regio’s om dichtbij hen met voorraden en kennis aanwezig te zijn.

Bij de ERIKS Servicecenters is een zeer breed pakket aan onderhoudsartikelen en technische componenten te vinden die bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen voor alle takken van de industrie: zoals de voedingsmiddelenindustrie, chemie, petrochemie, machine- en apparatenbouw, maar ook voor installateurs, (riool)waterbeheer, afvalverwerking, energiebedrijven, overheidsinstellingen, enz.

Compleet leveringsprogramma werktuigbouwkundige componenten
AfsluitersLagertechniek
InstrumentatieKettingen en koppelingen
Kunststof leidingsystemenElektromotoren en motorreductoren
KunststoffenHydrauliek & Pneumatiek
Industriële slangenIntern transport, hijs- en heftechniek
FlensafdichtingenGereedschappen en machines
O-ringen en rubbertechniekPersoonlijke beschermingsmiddelen
Dynamische afdichtingenOnderhoudsproducten

ERIKS heeft kennis en logistieke dienstverlening tot een van haar kernactiviteiten verheven. Om snel of klantspecifiek te kunnen leveren, maar ook voor service en onderhoud is lokale aanwezigheid een belangrijk voordeel. ERIKS onderscheidt zich sterk, door haar uitgebreide kennis van producten en applicaties, waardoor de afnemer de meest duurzame totaaloplossing wordt geboden.

Nieuwe vestigingen in Almere en Delfzijl
Begin april start ERIKS Servicecenters in Almere en Delfzijl met nieuwe vestigingen. In Almere wordt ingetrokken bij Alfa Techniek, een gespecialiseerd bedrijf voor rubbertechniek binnen de ERIKS groep. ERIKS Servicecenter Almere is gevestigd aan de Rondebeltweg 32.
De bouw van een nieuw pand aan de Deltaweg 30 in Farnsum (gemeente Delfzijl) waarin ERIKS Servicecenter Delfzijl zich gaat vestigen is in volle gang. Tot de oplevering deze zomer is het ERIKS Servicecenter Delfzijl tijdelijk gehuisvest aan de Oosterhorn 20-22 in Farnsum.

Geschreven door

Logo van:ERIKS vergroot opnieuw vestigingennetwerk

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer