ERIKS ook in 2013 Top Employer Nederland

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS ook in 2013 Top Employer Nederland

ERIKS is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot een van de Top Employers Nederland 2013. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria.

ERIKS is één van de 54 organisaties die dit jaar is gecertificeerd door het CRF Institute. ERIKS, zo blijkt uit het onderzoek van het CRF Institute, biedt medewerkers uitstekende carrièremogelijkheden en zeer goede training & ontwikkeling.

René Tijm, teamleider O-ringen & ERIKS European Seals, bevestigt dit. Hij werkt al drie jaar voor de organisatie. “ERIKS geeft je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Als je ambitie hebt, wordt dat gewaardeerd en beloond. Een ander pluspunt van ERIKS is de prettige sfeer. We zijn een grote onderneming, maar toch voelt het als een klein bedrijf. Ons kent ons, met het besef dat we het samen moeten doen. En dat doen we ook.”

Jan Bruggenthijs, directeur ERIKS Nederland: “Bij ERIKS zijn de medewerkers de motor van ons bedrijf. Onze collega’s krijgen volop de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien, gericht op het invullen van de behoeften van de klant. Uiteraard is in onze organisatie van oudsher de handelsgeest sterk aanwezig. ERIKS is ookn deze tijd een gezond groeiende onderneming, die daarmee staat voor continuïteit, stabiliteit en ontwikkelings- mogelijkheden. ERIKS zorgt voor de randvoorwaarden, afgestemd op wat jij nodig hebt in je carrièreontwikkeling, zolang jij zelf het initiatief maar neemt!”

Meer informatie over het CRF Institute, de research en de score van ERIKS vindt u op de website van Top Employers.

Geschreven door

Logo van:ERIKS ook in 2013 Top Employer Nederland

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer