ERIKS neemt de activiteiten van Rawson LP, Houston, Texas, USA over

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS neemt de activiteiten van Rawson LP, Houston, Texas, USA over

Rawson is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige flow control componenten met een focus op afsluiters, instrumentatie en meet- en regeltechniek. Met 17 vestigingen in Texas, Louisiana, Mississippi, Oklahoma, New Mexico, Arkansas en Mexico bedient Rawson meer dan 5.000 afnemers. Rawson genereert een jaaromzet van ruim USD 100 miljoen.

Rawson levert aan de raffinage-, chemische, olie- en gasindustrie, elektriciteitsbedrijven, papierindustrie, voedingsmiddelen-, farmaceutische en semiconductorindustrie.

Rawson levert producten en diensten in zes toepassingsgebieden:
• Afsluitertechniek
• Meet- en regeltechniek
• Instrumentatietechniek
• Energy management
• Kalibreren van instrumentatie

Met deze overname creëert ERIKS een start voor flow control componenten op de Noord-Amerikaanse markt. Tevens versterkt Rawson ERIKS’ positie als wereldwijde industriële dienstverlener.

De activiteiten van Rawson LP zullen als een zelfstandige business unit binnen ERIKS USA worden voortgezet onder de naam Rawson Inc.

Geschreven door

Logo van:ERIKS neemt de activiteiten van Rawson LP, Houston, Texas, USA over

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer