Eriks bij Top Employers Nederland 2011

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eriks bij Top Employers Nederland 2011

Eriks is door het CRF Institute uitgeroepen tot een van Top Employers Nederland 2011. Uit het onderzoek blijkt dat het bedrijf jong talent uitstekende carrièremogelijkheden biedt.

De afgelopen twee maanden is er binnen Eriks serieus en diepgaand onderzoek gedaan naar arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur. Het bedrijf heeft een sterke bedrijfscultuur.

Het HR-beleid is onafhankelijk van levensfase en wordt ingevuld met online tools als Personnel Online en de ERIKS University. Daarnaast zijn er meerjarige management development programma’s op drie niveau’s en is er een interne succession planning van 80 procent.

De CRF toetsing biedt organisaties kwalitatief inzicht in de eigen positie. Daarnaast is het een beproefd middel om medewerkers aan te trekken en te behouden. Vooral jonge, hoogopgeleide professionals beschouwen het keurmerk als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Eriks bij Top Employers Nederland 2011

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer