Emotron opent kranencentrum

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Emotron opent kranencentrum

Bij Emotron kunt u nu terecht voor kraantrainingen in het nieuwe Emotron kranencentrum in Wernigerode, Duitsland. Klanten komen er vanuit de hele wereld naartoe voor theoretische en praktische informatie over de unieke kraanfuncties van Emotron-frequentieregelaars.
Het nieuwe kranencentrum van Emotron werd onlangs geopend en is wereldwijd een van de weinige in zijn soort. Het centrum stelt kraanklanten in staat om live te ervaren wat de unieke functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van Emotron-frequentieregelaars betekenen voor de kraanbesturing. In het centrum kunt u terecht voor een realistische simulatie van het rijden en hijsen met kranen met behulp van de unieke kraanfuncties van Emotron-frequentieregelaars. Dit is mogelijk doordat er een echte kraancabine op een 20 meter lange, op de grond bevestigde rail, aanwezig is.

Emotron biedt haar klanten trainingen om ze te ondersteunen bij een optimaal gebruik van haar producten. Door een goede kennis van de functionaliteit kan de klant in zijn specifieke toepassing maximaal profiteren van de productvoordelen. De resultaten zijn lagere kosten en optimale werking.

Bij Emotron kunt u nu terecht voor gecombineerde theoretische en praktische van zowel geplande openbare seminars als klantspecifieke kraantrainingen. De trainingen staan gepland voor iedere derde week van de maand en nemen twee dagen in beslag.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark