Emotron breidt zich uit en opent vestiging in China

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Emotron breidt zich uit en opent vestiging in China

Emotron versterkt zijn aanwezigheid in de Chinese markt met een eigen vertegenwoordigingskantoor in Shanghai. Zes nieuwe distributeurs van verschillende Chinese regio’s hebben zich bij het kantoor aangesloten. Hiermee wil Emotron dichter bij de Chinese markt komen en aan zijn distributeurs snelle service en efficiënte ondersteuning bieden.

“De Chinese markt is voor ons belangrijk en we zijn er nu goed gesetteld. Met ons nieuwe kantoor krijgen we grotere mogelijkheden en genoeg kracht om onze positie in deze expansieve markt te handhaven. China is bovendien een belangrijke toegangspoort tot andere Aziatische landen. Het nieuwe kantoor wordt dus een belangrijke basis voor de hele regio“, zegt Jan-Eric Bergström, directeur van Emotron AB.
Voor het pasgeopende vertegenwoordigingskantoor heeft Emotron twee mensen aangenomen: Li Xiaohai (links) met technische kennis en Dongbo Liu (rechts) met verkoopcompetentie. Beiden hebben jarenlange ervaring met aandrijfsystemen.
Nieuwe distributeurs zijn goed bekend in de markt. Door hun uitgebreide klantendatabase en goede contacten met zowel de overheid als met bestaande en potentiële klanten, vormen deze voor Emotron een solide basis voor een goede start. Door hun geografische spreiding zitten ze dicht bij de afnemers en kunnen ze hun klanten optimale service bieden.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark