Eerste `Solids Unlimited` blijkt groot succes

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eerste `Solids Unlimited` blijkt groot succes

Op 11 juni kwamen bijna vijftig managers van leveranciers uit de solids-sector bij elkaar voor de eerste ‘Solids Unlimited’. Dit netwerk-event werd georganiseerd door beursorganisatie easyFairs (o.a. vakbeurs Solids Rotterdam) en uitgever Vezor Media (o.a. vakblad en website Solids Processing Benelux).
De deelnemers waren enthousiast over het programma, dat ’s ochtends een aantal lezingen bevatte en ’s middags bestond uit rijden met auto’s: het afleggen van een offroad parcours met fourwheel drive auto’s en een puzzelrit met Landrovers en RangeRovers.

Het ochtendprogramma in Hotel de Beyaerd in Hulshorst begon met een lezing van Henk Klein Gunnewiek, hoofdredacteur van het vakblad Solids Processing Benelux, over effectieve communicatie. Naast het nut van een planmatige aanpak passeerden alle communicatiemogelijkheden in business-to-business de revue. En een hele reeks van do’s en dont’s.
Danielle Beverloo, marketeer/project manager van de vakbeurs Solids, vulde dit aan met nuttige tips voor een effectieve beursdeelname.

Vervolgens nam Maarten Ducrot het gezelschap mee in de wereld van het wielrennen. Hij heeft niet alleen psychologie gestudeerd, maar was ook een verdienstelijk profwielrenner. Tegenwoordig is hij actief als organisatieadviseur en als commentator bij NOS Studio Sport. Tijdens zijn lezing sprak hij over ‘vertrouwen’, zowel voor wielrenners onderling als over het vertrouwen in de wielersport. Hij spiegelde dat aan het vertrouwen in de Solids-wereld.

Het middagprogramma, na een uitgebreide lunch, was buiten onder een stralende zon. Het programma bevatte twee heel verschillende onderdelen met auto’s. Op een naastgelegen offroad-circuit werd er gereden met fourwheel drive Suzuki’s, met duidelijke gebruikssporen. Maar ook met een spiksplinternieuwe Landrover.

Mede dankzij dealer Jacob Schaap uit Lelystad reden de deelnemers ook een puzzelrit over de Veluwe met een keuze aan Landrovers en een aantal luxe uitgevoerde RangeRovers. Tijdens al deze activiteiten was er voldoende tijd om onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen en zaken te doen.

Tenslotte was het tijd voor de prijsuitreiking voor het team dat de puzzelrit het beste had volbracht. Daarnaast werden twee aanwezigen verrast: zij kregen een heel weekend de beschikking over een Landrover. Tijdens het afsluitende warm buffet dat buiten werd geserveerd was iedereen het met elkaar eens: dit moeten we vaker doen….

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark