Eenvoudig uitneembare schroefas met de Easyclean schroeftransporteurs

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eenvoudig uitneembare schroefas met de Easyclean schroeftransporteurs

WAM® is één van de grootste fabrikanten van schroeftransporteurs in de wereld en heeft een leiding gevende positie voor vele toepassingen.

Over de jaren heen zijn er schroeftransporteurs voor specifieke doeleinden ontwikkeld, waardoor veel kennis en vakmanschap is opgebouwd.

Een goed voorbeeld daarvan, zijn de Easyclean® schroeftransporteurs welke geschikt zijn voor het transporteren van poeders en granulaten in die toepassingen waar een snelle toegang tot de interne delen van de schroef (b.v. voor het frequent schoonmaken) essentieel is.

Door de snelle koppeling van de schroefas met de eindplaat, behoren lange demontage en onderhoudinspecties tot het verleden. Het schroeflint is zorgvuldig aan beide zijden afgelast, en tevens zorgt een minimale speling tussen schroefblad en buitenpijp ervoor, dat er nagenoeg geen restproduct achterblijft.

Easyclean® schroeftransporteurs, welke volledig van roestvast staal zijn gemaakt, voldoen aan de behoeften van de diverse industriesectoren als; voedingsmiddelen, plastic en chemische industrie en zijn beschikbaar met ATEX, zone 22 certificaat.

Door een sterke focus op kwaliteit bij de vervaardiging, productietechnieken en productontwikkeling, biedt WAM altijd een concurrerende oplossing.

Geschreven door

Logo van:Eenvoudig uitneembare schroefas met de Easyclean schroeftransporteurs

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer