Een complete modulaire serie Digitizers type SGM700.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Een complete modulaire serie Digitizers type SGM700.

Stilstand is achteruitgang. Vers van de pers brengt PENKO een serie digitizers voor krachtmeten, automatisch en niet automatisch wegen. Dit zijn in feite interfaces tussen de rekstrookkrachtopnemers/load cells en systemen voor gegevensverwerking, besturingen en wat dies meer zij. Dankzij de hoge meetsnelheid, 1600 conversies/s, en hoog inwendig oplossend vermogen, 24 bits, is een snelle en nauwkeurige gegevensoverdracht gewaarborgd. Ook biedt deze combinatie goede mogelijkheden voor het bepalen van dynamische effecten dan wel het onderdrukken van ongewenste neveneffecten door een adequate filtering.

Alle modellen zijn standaard voorzien van een aansluiting RS485 als veldbus en USB voor het inregelen en verzorgen van een back up. Verder zijn er modellen met RS232/422, Ethernet, CANBUS en Profibus. Om het compleet te maken is ook een analoge uitgang, 0/4 – 20/24 mA, niet vergeten. De kalibratie vindt digitaal, dus snel en gemakkelijk, plaats. Om dit te vergemakkelijken, en als hulp bij eventuele storingen, is een 6-cijferige weergave voorzien. Dankzij PENKO’s G-Cal faciliteit kan dit direct voor iedere plaats op aarde.

De behuizing is compact, slechts 101 x 22,5 x 120 mm (l x b x h) en geschikt voor DIN-rail montage.
Om u het kiezen gemakkelijk te maken is een handzame brochure beschikbaar.

Geschreven door

Logo van:Een complete modulaire serie Digitizers type SGM700.

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer