Education Edition 2008-2009 van SolidWorks op de markt

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

SolidWorks heeft in juni de nieuwe educatieve versie uitgebracht. Software-leverancier Cadmes stimuleert de ICT in het onderwijs en levert de nieuwe versie.
SolidWorks biedt als 3D CAD-systeem de complete commerciële versie aan educatieve instellingen van voortgezet onderwijs t/m universiteiten. Het bevat onder andere alle krachtige mogelijkheden van SolidWorks 2008 Office Premium, nieuwe analyse-software en natuurlijk een onderwijsprogramma. Bekijk de vernieuwingen

Competentiegericht onderwijs
Sinds 2008 werken alle MBO’s met een nieuwe manier van onderwijs, waarbij competenties het uitgangspunt vormen. De ontwikkeling van kennis, vaardigheden en houding staat hierbij centraal. Cadmes levert docententraining, lesmateriaal en software die hier bij aansluiten.

Zomerschool
Educatieve instellingen die zich inschrijven voor de zomerschool van Cadmes krijgen hier educatieve licenties bij en tevens recht op deelname aan het examen CSWA. Vraag meer informatie aan

Preferred Educational Reseller
Cadmes sinds 8 mei de eerste SolidWorks-reseller voor de Benelux die zich Preferred Educational Reseller mag noemen. Eén van de voorwaarden om zich zo te mogen noemen is dat er een educatieve manager moet worden vastgesteld, die samen met het educational technisch team de belangen en behoeften van de opleidingsinstituten behartigt. Daarnaast volgt dit educational team een speciale training en moet de klanttevredenheid over de reseller, door SolidWorks gemeten, hoog scoren.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer