EDIT in-line vochtmeting bij Weighing & Inspection

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EDIT in-line vochtmeting bij Weighing & Inspection

Weighing & Inspection heeft in zijn aanbod de NIR vochtmeter van EDIT toegevoegd.

Met reeds meer dan 20 jaar ervaring in NIR meting biedt EDIT u een gedegen know-how en een technologie die zijn kwaliteit bewezen heeft.

Door de on-line meting, wordt in real-time uw fabricatieproces gecontroleerd en geoptimaliseerd.
De meting bestaat uit optische, mechanische en electronische onderdelen die specifiek ontworpen zijn voor de toepassing waarvoor hij dient te werken (voeding, chemie, bulk,..). De sensor wordt geleverd met een HMI software interface die u in staat stelt de sensor te calibreren en het proces te visualiseren en uw data te beheren.

Het toepassingsveld is zeer divers en omvat bijvoorbeeld de meting op: Olijfolie, chips, melk (liquide en poeder), suiker, confiserie, veevoeder, vlees, granen, biomassa, houtsnippers, houtschors, compost, kolen, ertsen, klei, kaolin, cement, zand, kalk, ….

Ook voor service en wisselstukken op de andere types Thermo Spectraquad en Quadrabeam vochtmeting kunt u terecht bij Weighing & Inspection.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer