Echt of Namaak?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Echt of Namaak?

Namaak en diefstal binnen de farmaceutische industrie is een toenemend probleem. Mede ten gevolge van de geavanceerde technieken die door de fraudeurs worden toegepast wordt het steeds moeilijker en kostbaarder om namaak medicijnen op te sporen.

Met de nieuwe draagbare RxSpec700Z NIR analyzer van ASD Inc. is het nu mogelijk om overal en op elk moment snel vast te stellen of een pil, poeder of capsule echt of namaak is. De analyzer meet binnen enkele seconden niet-destructief alle chemische componenten die van belang zijn. Het resultaat is een complete “vingerafdruk”, dat de gebruiker direct vertelt of het medicijn echt of namaak is. De RxSpec700Z werkt op batterijen en 220V, weegt slechts 10,4kg en is 21CFRpart11 compliant.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer