Doseren met Three-Tec vlakbodem doseersysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
46 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doseren met Three-Tec vlakbodem doseersysteem

Ook voor producten welke extreem slecht lopen en/of een hoge doseernauwkeurigheid verlangd wordt heeft Three-Tec passende oplossingen. Naast de kenmerkende gepatenteerde trechtervorm in combinatie enkel- en dubbelassige doseerschroeven, eventueel voorzien van een roerwerk heeft Three-Tec een volwaardige serie met vlakbodem doseersystemen.
Het ontbreken van de trechter in combinatie met een bodemroerwerk garandeert een optimale toeloop van uw poeder en geeft daarmee contante vullingsgraad met een dito doseerbeeld.
De in Zwitserland geproduceerde modulair opgebouwde installaties zijn leverbaar in de uitvoeringen `standaard`, `voedingsmiddelen` en `farma`. De poeder-contactdelen van elk model zijn uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst roestvaststaal 304 of 316. De standaard draaistroommotoren met haakse overbrenging en de tandwielkasten zijn onderhoudsvrij.
De capaciteitsregeling gebeurt middels een frequentieregelaar, waarbij de gravimetrische doseersystemen zijn uitgerust met besturingstechniek van Siemens. De doseerunits kunnen worden geleverd met een Atex-certificaat. De capaciteit varieert van 0,1 tot 4500 liter/uur. De doseerunits kunnen uitstekend in bestaande processen worden geïntegreerd, ook als maatwerkoplossing
De specialisten van Prosysta zijn graag bereid de meest optimale toepassing met u vast te stellen.

Geschreven door

Logo van:Doseren met Three-Tec vlakbodem doseersysteem

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer