Doorstart Van den Berg Waddinxveen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Van Mourik Ede B.V.
Van Mourik Ede B.V. is gespecialiseerd in de bouw van complete installaties voor het verwerken van losgestorte producten. De machines en installaties worden ingezet in de diervoederindustrie, op- en overslagbedrijven, melkpoeder en voedingsmiddelen- industrie en aanverwante bedrijven. Deze vestiging beschikt over het tekeningenpakket van Molenbouw, Haaksbergen (voorheen Klein Borculo).

Van Mourik Brabant b.v.
is een initiatief van Van Mourik en enkele oud Brabant van Opstal medewerkers. Het resultaat is dat in januari 2008 een nieuwe vestiging voor Van Mourik in Zevenbergen (Noord Brabant) is opgericht. Van Mourik Brabant b.v. heeft een groot deel van het tekeningenbestand van het voormalige Brabant van Opstal overgenomen.

Van Mourik Meppel b.v.
Het onderhoudsbedrijf in Meppel bestaat uit een afdeling Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Deze vestiging richt zich hoofdzakelijk op service en onderhoud. Ook het reviseren van persen, expanders of andere machines behoort tot de expertise. De afdeling Elektrotechniek voert daarnaast ook zelfstandig kleinere automatiserings- en besturingsprojecten uit. Van Mourik Meppel doet ook inspecties, onder andere GMP-inspecties en het controleren van elektrotechnische installaties.

Van den Berg Waddinxveen
Nadat op 17 juli voor J. van den Berg en Zonen Waddinxveen B.V. het faillissement was uitgesproken heeft Van Mourik en Zn. het mogelijk gemaakt om de activiteiten van J. van den Berg in afgeslankte vorm, maar met alle kennis en expertise voort te zetten. Vanaf september 2009 zijn zo’n 20 personen weer aan de slag gegaan.

Wij hopen u te begroeten op de easyFairs Solids in Rotterdam.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark