Doorblaaszeef voor pneumatische transportsystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doorblaaszeef voor pneumatische transportsystemen

De nieuwe Russell Finex Blow Thru doorblaaszeef verwijdert verontreinigingen uit poeders die middels blaastransportsystemen worden getransporteerd. Typische toepassingenz ijn het zeven van grondstoffenbij het lossen van bulkwagens en het zeven van eindproducten vóór belading. Het kan daarbij gaan om producten zoals suiker, melkpoeder en calciumcarbonaat. De zeef is opgebouwd als een drukvat en is geschikt voor 2 bar overdruk. Het product wordt tangentiaal aan de bovenzijde van de machine ingeblazen.
Eventuele verontreinigingen blijven op het zeefgaas achter en kunnen eenvoudig handmatig of automatisch verwijderd worden. Een vibrator houdt het zeefgaas schoon en zorgt tevens voor de afvoer van grove delen naar de uitloop. De zeef is leverbaar in een explosieveilige uitvoering. Alle contactdelenzijn uitgevoerd in roestvrijstaal. De zeef is voorzien van 4″ BSP aansluiting. De zeef is voorzien van een verrijdbaar statief.

Geschreven door

Logo van:Doorblaaszeef voor pneumatische transportsystemen

Russell Finex N.V.

Russell Finex nv; wereldleider op gebied van zeefmachine en filters. Prijs, kwaliteit, productiviteit: drie sleutelwoorden die een firma zeker in het oog moet houden om de concurrentie voor te blijven.... Lees meer