Dinnissen Solutions: nieuwe activiteit van Dinnissen

icon.highlightedarticle.dark Management
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Dinnissen Solutions is een nieuwe activiteit van Dinnissen BV en Frans Bakker. Twee bekende namen komen hiermee samen. Dinnissen is met 115 medewerkers al meer dan 55 jaar een bekende naam in de procesindustrie als producent van machines en installaties. Frans Bakker is al ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van de stortgoedtechnologie en voor velen geen onbekende.
Dinnissen Solutions neemt het denken in oplossingen als uitgangspunt. Dat kan zijn een advies, een test, een machine, een compleet systeem, projectmanagement of een service-inzet. Dinnissen Solutions werkt onafhankelijk, doch is gelieerd aan Dinnissen bv. Dinnissen Solutions heeft niet alleen de kennis in huis om op deze manier de markt te benaderen, maar beschikt ook over een eigen machinefabriek. Zodoende kan altijd maatwerk worden geleverd waar en wanneer de klant dat wenst.
Frans Bakker en zijn team staan klaar om oplossingen te bieden, in welke vorm dan ook, voor uw industriële procesinstallaties.

Geschreven door

Logo van:Dinnissen Solutions: nieuwe activiteit van Dinnissen

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer