Dinnissen opent Food Design Factory

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dinnissen opent Food Design Factory

Dinnissen Process Technology opent de Food Design Factory, een unieke multiflexibele ontwikkelfabriek in een hoogwaardige testomgeving speciaal bedoelt voor de ontwikkeling van nieuwe levensmiddelen (en diervoeders). De ontwikkelfabriek wordt beschikbaar gesteld aan bedrijven die al dan niet met elkaar nieuwe producten willen ontwikkelen. Dinnissen Process Technology wil met de Food Design Factory innovaties stimuleren.

Hoogwaardige multiflexibele ontwikkelfabriek
De Food Design Factory is een echt werkende productielijn voor voedingsmiddelen (en diervoeding) waarmee productontwikkelaars, nutricisten en levensmiddelentechnologen eindeloos kunnen variëren en combineren met uiteenlopende bewerkingsprocessen. Zo kunnen ze onder allerlei streng te controleren condities malen, zeven, wegen, mengen, doseren, drogen en zelfs expanderen, extruderen en vacuümcoaten. De Food Design Factory kan gestuurd worden op kwalitatief hoogwaardige en uiterst exacte eindresultaten doordat er gewerkt wordt met moderne en geavanceerde technieken. De productielijn is zo opgebouwd dat er snel geswitched kan worden. Processen kunnen aan elkaar worden gekoppeld en men kan variëren met ingrediënten, condities of bewerkingsprocessen. De Food Design Factory fungeert zo als een multiflexibel laboratorium in een echte praktijksituatie. Een ideale omgeving om snel, zonder veel kosten allerlei proeven en experimenten uit te voeren en productieprocessen in allerlei varianten te testen.

Geschreven door

Logo van:Dinnissen opent Food Design Factory

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer