Dialoog tussen proces-leveranciers en gebruikers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dialoog tussen proces-leveranciers en gebruikers

21 & 22 Juni 2012, vindt de in-house show, Hosokawa AlpineExpo 2012 in Augsburg, Duitsland plaats. Specialisten van Hosokawa presenteren samen met vakmensen uit de voedingsmiddelen, farmaceutische, chemische, metaal- en mineralenindustrie, en de recycle branche hun kennis in de powder processing technologie.

Wat staat u te wachten
Tijdens de Alpine Expo 2012 kunt u de in-house beurs bezoeken waar de Hosokawa Micron Group haar diversiteit aan poederverwerkende technologieën laat zien. Ook diverse stands van toeleveranciers en collega bedrijven in de poederverwerkende industrie zijn gedurende de Expo aanwezig. Er worden “live demonstraties” gegeven in de testfaciliteiten van Hosokawa Alpine AG, welke behoren tot de grootste applicatie testcenters van de wereld. En natuurlijk is er de mogelijkheid om met onze process engineers en R&D specialisten van gedachten te wisselen.

Thema’s
Op beide dagen worden lezingen gegeven over de meest recente ontwikkelingen in de process technologie en wordt u getrakteerd op gerespecteerde sprekers uit de poeder processing industrie. De presentaties zijn in het Engels en zullen o.a. de volgende thema’s behandelen.

•Energie zuinige processen en systeem concepten
•Verhogen van product kwaliteit en toepassingen
•In-line measurement van process en product parameters
•Flexibiliteit in productie: kleine batches en product aanpassing

De voertaal van AlpineExpo 2012 is Engels, de toegang is gratis.
Voor meer info zie onderstaande links.

Geschreven door

Logo van:Dialoog tussen proces-leveranciers en gebruikers

Hosokawa Micron BV

Hosokawa Micron B.V. maakt deel uit van de Hosokawa Micron Group en is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van poederprocessystemen en -apparatuur voor de mechanische en thermische verwerking... Lees meer