De WAMAIR® Vacuüm, veilige ontstoffing bij negatieve druk

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De WAMAIR® Vacuüm, veilige ontstoffing bij negatieve druk

WAM Holland levert een groot programma van deze filters in diverse industrieën zoals, plastic, veevoeder en food, en behoort wereldwijd tot de top in filtratietechnieken voor vaste stoffen.

Zeer sterk groeiende sectoren voor WAM Holland zijn de food en de plastic sector waarin we veelvuldig type WAMAIR® Vacuüm filters tegenkomen die we in dit nieuwsbulletin er graag uit willen lichten.
Het WAMAIR® Vacuüm filter is bijzonder geschikt als productafscheider in een pneumatisch transportsysteem. Het stof wordt gescheiden uit de luchtstroom door naaldvilt filterenveloppen en valt terug in de stofafscheider.

Zijn technische eigenschappen en perslucht-reinigingssysteem maken hem geschikt voor continue processen. Mede dankzij het ontwerp is het filter zeer compact en eenvoudig toegankelijk voor inspectie van de filterelementen via een deur.
De WAMAIR® Vacuüm is geschikt voor de meest uiteenlopende poeders en granulaten en de ATEX uitvoering is geschikt tot Pred = 1,0 barg.

WAM Holland levert de WAMAIR® Vacuüm ATEX versie met certificaat en het filter kan volledig in RVS worden uitgevoerd.

Geschreven door

Logo van:De WAMAIR® Vacuüm, veilige ontstoffing bij negatieve druk

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer