De ultieme stoomslang: BR8 INFERNO van Goodall

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De ultieme stoomslang: BR8 INFERNO van Goodall

Fabrikant Goodall® (onderdeel van de ERIKS-groep) doet al meer dan twintig jaar veel onderzoek op het gebied van rubber stoomslangen. Niet alleen de rubber compounds voor de binnenwand en de buitenwand zijn steeds verder verbeterd, ook het materiaal en de coating van de stalen inlagen hebben veel aandacht gekregen in de ontwikkeling van de Goodall® stoomslangen. Praktijktests en testprocedures die de meest extreme toepassingen voor rubber stoomslangen benaderen, hebben Goodall® veel geleerd over het medium stoom en de ultieme slang hiervoor.

De belangrijkste voordelen:
* geen pop-corning door superieure binnenwand
* geen blaasvorming door ‘pin-pricked’ buitenwand
* duidelijke spiraalvormige markering
* minder downtime door lange levensduur
* 100% veilige en lekvrije verbinding met DINBO stoomkoppelingen

Gecombineerd met de kennis en ervaring van ERIKS heeft dit uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van de BR8 INFERNO stoomslang. Goodall® biedt hiermee een oplossing voor de belangrijkste oorzaken van het uitvallen van stoomslangen. Uitvoerige testen met deze stoomslang garanderen een levensduurverlening van meer dan 300%! De zeer specifieke eigenschappen van de BR8 INFERNO zorgen ervoor dat de zwaarste norm voor stoomslangen, EN ISO 6134-a, ruim wordt overtroffen.

Geschreven door

Logo van:De ultieme stoomslang: BR8 INFERNO van Goodall

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer