De TXF-schroeftransporteur van WAM voldoet aan alle eisen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De TXF-schroeftransporteur van WAM voldoet aan alle eisen

Veilig en fijnmazig zeven van grote hoeveelheden poeders is tegenwoordig meer een must dan uitzondering. Tegenwoordig worden zeven ontwikkeld om bedrijven te laten voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, ATEX en niet te vergeten de (EC) No. 1935/2004 normering als het gaat om traceerbaarheid.

Na de zeef wordt vaak een schroeftransporteur ingezet en deze moet ook aan dezelfde strenge eisen voldoen. WAM Holland heeft een schroeftransporteur ontwikkeld genaamd TXF, die aan alle laatste industriële eisen voldoet en moeiteloos kan worden ingezet in sectoren zoals Food, Feed, chemie, pigmenten, etc.

De TXF is volledig gecertificeerd volgens (EC) No. 1935/2004, (EC) No. 2023/2006 en (EC) No. 10/2011. Hiermee wordt de kwaliteit en traceerbaarheid van elk onderdeel van de schroef gewaarborgd en vastgelegd.

De TXF wordt geproduceerd in roestvaststaal 304 of 316 en Food-grade afgewerkt. Tevens is de schroef beschikbaar met een ATEX certificaat voor zone 22 en 21.

Kenmerken TXF:
– Food-grade afwerking
– Eenvoudig toegankelijk
– Gecertificeerd ATEX zone 22 en 21
– Gecertificeerd volgens (EC) No. 1935/2004

Geschreven door

Logo van:De TXF-schroeftransporteur van WAM voldoet aan alle eisen

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer